maanantai 4. tammikuuta 2010

She'd like to know God


Iltajumppa taas tehty, jee.

Hammas on alkanut nyt olla pahasti riesaksi, mutta tarkastusajan sain vasta reilun parin viikon päähän. Ylhäällä oleva viisaudenhammas alkoi siis eilen heti aamusta jotenkin hiertää alempaa ientä ja poskea tehden ne erittäin kipeiksi. Tavallaan poski jää joka kerta leukaa kiinni laittaessani väliin. Rasittavaa. Erehdyin lukemaan internetistä ihmisten kokemuksia viisaudenhampaiden poistosta. Kyllä siinä hyödyllistäkin tietoa sai, mutta enemmän meinasi tulla itku ja paniikki. Pelkään hammaslääkäriä todella ja viisaudenhampaiden kanssa leikkiminen kuulostaa pahemmalta kuin mikään muu. Huomenna käyn ehkä paikallisesta hammashoitolasta kysymässä mitä voisivat tehdä ilman että ihan lähtevät hampaita irti repimään. Sen jättäisin mieluummin yksityisen tehtäväksi kunhan jotain helpotusta keksisivät, että jaksan sinne asti.

Huomenna pitäisi muutenkin mennä lääkäriin, koska ajattelin korvaa näyttää siellä. Vinkuu ja naksuu nykyään ihan liikaa. Voisihan se mahdollisesti myös aiheuttaa pahoinvointiakin jollakin tasolla. Ihan liikaa olen kyllä viime aikoina joutunut käymään lääkärissä eikä tämäkään vuosi ala sen paremmin. Ehkä sitä kohta pääsisi rauhaan. Nuori ihminenhän tässä on niin luulisi terveydenkin kestävän kun ei elämäntavatkaan ihan hirveän kamalat ole.

Ei tässä paljoa muuta sanottavaa ole näiden terveyshuolien kanssa kamppaillessa. Vaikkeivät vakavia olekaan niin silti ärsyttäviä.

Tänään on ehkä rakkaimman lempilaulajani syntymäpäivä. Onnentoivotukset siis Peter Steelelle. Näinkin viime yönä juuri sopivasti unta Type O Negativesta. Paistelin siinä unessa ulkona nuotiolla lettuja ja ne liittyivät jotenkin Type O:n edellisen levyn biiseihin. Ilmeisesti jokaiselle biisille piti paistaa oma lettu tai jotain vastaavaa. Koomista. Olen niin iloinen, että Peter on selvinnyt hengissä näin pitkälle ja bändikin on vielä kasassa. <33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti