maanantai 11. tammikuuta 2010

How I hate the morning...?

Heräsin jo ties miten aikaisin tänään. Naisten vaivoja, tottakai... Sitten muutenkin tuntui kaatuvan kaikki maailman asiat niskaan. Onneksi poikaystävä oli taas vieressä ja sai jutella. Harmi kun sen piti äsken lähteä töihin.

Piti laittaa opettajalle sähköpostia, koska en ehtinyt ilmoittautua yhteen kirjatenttiin. En ymmärrä miten ilmoittautumisaika voi loppua niin aikaisin kun tenttiin on kuitenkin vielä aikaa. En minä silloin ollut vielä edes kirjaa saanut, että olisin voinut lukea. Silti ehdin ihan hyvin lukea. Toivottavasti se nyt vastaa ja päästää minut siihen tenttiin. Ei ole yhtään yleistä tenttipäivää muuten vapaana koko keväänä. Kädet tässä ihan hikoilee ja ahdistaa...

Avasin tänä aamuna myös Faith and the Musen ankoku butoh -paketin. Luulin, että se oli eksynyt postiin ja laitettiin jo viestiä niille, että missä se mahtaisi olla ja meinasivat lähettää uuden. Tänään sitten katsoin sähköpostin ja olivat laittaneet etteivät ole lähettäneet vielä uutta. Uskalsin sitten avata sen paketin ja kyllä kannatti. Tuli mukana jopa tarroja ja mikä hauskinta: The Romantic-Goth -värityskirja. Eihän siinä paketin tulemisessa kestänytkään kuin puoltoista kuukautta... Emilie Autumninkin paketti tuli nopeammin vaikka oli rutkasti isompi. Emilie voisi kyllä kanssa liittää mukaan jotain ekstraa. Varsinkin kun kirjansa julkaisupäivää piti siirtää moneen kertaan. Mutta on se kirja sen arvoinenkin. Nyt en ole pariin päivään sitä juuri lukenut näiden muiden stressien takia. Ehkä kohta on mielekästä aikaa sitä lukea.

Äiti menee tänään käymään lääkärillä niin kuullaan taas jonkinlainen tuomio. Olisi kiva kerrankin kuulla jotain hyviä uutisia tai edes toivoa antavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti