torstai 1. huhtikuuta 2010

If you feel better

Aikaa on taas vierähtänyt. Ei sillä että se olisi mennyt nopeasti. Enimmäkseen sellaista matalalentoa tämä on ollut, aallonpohjalla maleksimista. Nytkin olen ollut viikon melkein kipeänä ja antiobioottikuurinkin eilen sain. Väsyttää kamalasti eikä tenttiin lukemisestakaan ole oikein tullut mitään. Miten oikein ehdin ne kaikki kirjat lukea...

Kesätyöt stressaa ja pääsykokeet ja enemmän vielä se että sinne opiskelemaan varmaan pitäisikin sitten syksyllä mennä. Kesätöitä ei vielä ole tiedossa ja ahdistaa nimenomaan se että JOS niitä saa. Käsittämätöntä. En vain tunne jaksavani mitään töitä tällä hetkellä, mutta kai se olisi rahaa hieman tienattava, jos aiomme pois muuttaa täältä vanhempien nurkista. Sitten pitäisi vielä niistä opiskelupaikoista päättää luultavasti mihin menee, jos niihin pääsee.

Kauhea kaipuu näkemään Depeche Mode uudestaan! DM:ää on tullut kuunneltua melkoisesti. Poisonblackin uuden levyn pyöräytin kuuntelussa ehkä kahdesti ja sitten se jäi. Pitäisi ehkä kuunnella sitä enemmän että se aukeaisi, mutta kun ei huvita. Depeche Mode himottaa paljon enemmän. Stripped on ollut viime päivien suosikki. Ne sanat ovat jotain maagista, samoin kuin se tunnelma ja tietysti Daven ääni. Ehkä tulisivat uudestaan Suomeen vaikka 2014?

Kaikesta huolimatta tämä päivä tuntuu olevan hieman parempi. Oli mukava herätä kun ei koskenut mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti